Kultúra koronavírus

Egyre rosszabb a koronavírusos Broadway-színész állapota

Nick Cordero felesége április végén számolt be arról, hogy a Tony-jelölt színészt koronavírussal szállították kórházba. Kómában volt, május közepén felébredt, úgy tűnt, hogy állapota javul. Most azonban Amanda Kloots az Instagramján tájékoztatta a rajongókat, hogy Cordero ismét rosszabbul van – írja a CNN.

Nicknek nagyon nehéz reggele volt. Sajnos pillanatnyilag az állapota egyre romlik, és megint arra kérek mindenkit, hogy imádkozzatok érte, imádkozzatok egy nagyot! […] Tudom, hogy a vírus nem győzheti le. Nem így végződik az ő története, szóval ma gondoljatok ránk, legyünk benne az imáitokban!

– mondta a követőinek.

A Broadway sztárja elkapta a fertőzést, majd a koronavírus súlyos szövődményeket okozott a szervezetében. Túl van két kisebb stroke-on, ideiglenesen pacemakert kapott, gond van a tüdejével, a vér nem jutott el rendesen a lábfejébe, a vérhigítókra viszont rosszul reagált. Cordero egyik lábát amputálni kellett, és mesterséges kómában tartották, amiből nemrég ébredt fel. Ekkor még arról beszélt a felesége, hogy férje jobban van. Rengetegen drukkolnak Corderónak, a kórházi számlák kifizetésére indított GoFundMe-oldalukon eddig több mint 537 ezer dollár gyűlt össze.

Kiemelt kép: Mike Coppola/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik