Kultúra

Pásztor Erzsi aggódik Csűrös Karola miatt

Csűrös Karolát egy hónapja szállították kórházba trombózissal, most otthon lábadozik, és Pásztor Erzsi mesélt a Story magazinnak, hogy viseli a betegséget a barátnője.

A múlt héten együtt sírtunk Szilágyi Pityi halálán, két évvel járt alattunk a főiskolán. Máskor meg felidézzük a több évtizedes sztorikat, és csak nevetünk, nevetünk azokon a dolgokon, amit csak két, hosszú ideje jó barát ért meg. Én ezzel tudom elterelni a figyelmét, felvidítani Karcsit, életet önteni belé. Hogy sikerül-e? Remélem, igen, mert a hangja életerős, amikor felveszi a telefont, de lábra már nem tud állni, és érzem rajta, ismerem, már nem is akar. Ez az, ami aggaszt.

– nyilatkozta a színésznő a lapnak, és hozzátette, hogy most nem mehet látogatni a vírushelyzet miatt, de barátjának van segítsége. Pásztor Erzsivel egy osztályba jártak a főiskolán, de csak később, a Madách Színházban lettek igazán jóba. Aztán a Szomszédokban is együtt játszottak. Csűrös Karola férje, a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám 2019 januárjában halt meg.

Kiemelt kép: Földi Imre / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik