Kultúra

Anne Hathaway könnyek között emlékezett vissza a Neveletlen hercegnő forgatására

A Micsoda nő, a Neveletlen hercegnő és sok emlékezetes romantikus vígjáték rendezője, Garry Marshall 2016 júliusában halt meg, és a tiszteletére egy olyan tévéműsort raktak össze, amiben a színészei mondták el, mennyi mindent tett értük. Julia Roberts mellett Anne Hathaway is elmesélte, hogy mit köszönhet a rendezőnek.

Megjelentem a meghallgatáson, körbenéztem, és annyi fiatal színésznő volt ott, akiket mind ismertem. Mindenkiről tudtam, kicsoda. És akkor besétáltam egy senkiként. Garry megmutatta az unokáinak, Lilynek és Charlotte-nak a castingon készült felvételeket, és megkérdezte, hogy melyik lány legyen a hercegnő. Lily és Charlotte azt mondta, hogy én legyek az. Garry folytatta, hogy »az ő neve Annie, miért ő lenne a legjobb hercegnő?« Mire a lányok azt válaszolták, hogy nekem van a leginkább hercegnős hajam

– idézte a színésznőt az Eonline.

Hathaway azt is hozzátette, hogy fogalma sem volt arról, mit csinál, Garry Marshall viszont kihozta belőle a legjobbat, megváltoztatta az életét. Megtanította neki, hogy mennyire fontos, hogy jó ember maradjon ebben a világban.

A Neveletlen hercegnő folytatásában szintén egy akkor még ismeretlen srác, Chris Pine játszotta az arisztokratát, akibe a hercegnő beleesik.

Lassan húsz évvel később járunk, és vannak olyan fiatal lányok, tinik, lányok a húszas éveikben, akik ebből a filmből ismernek, és fontos pont volt ez a vígjáték a felnőtté válásukban.

– Pine azt is hozzátette, hogy ezzel a filmmel mutatkozott be Hollywoodban 2004-ben.

Callum Blue, Anne Hathaway, Chris Pine, fotó: AFP

Marshall július 19-én 81 évesen halt meg egy stroke után a tüdőgyulladás szövődményeiben.

Kiemelt kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik