Kultúra

Hajdú Péter nagy változásokat vezet be a Life és Ozone tv-t működtető cégben

Hétfőtől veszi át Hajdú Péter a tartalmában és arculatában is megújult, Life- és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit. A Media1 információi szerint Hajdú nagy átalakításokra készül. Az új vezérigazgató hétfőn állománygyűlést tart a vállalatnál, ahol ismerteti a cég új menedzsmentjének összetételét. Hajdú az új programigazgatót is ekkor jelenti majd be.

Hajdú Péter a lapnak elmondta, hogy a médiavállalatnál tervezett átalakítások célja a konszolidáció, vagyis minden a márkaépítés érdekében történik, és annak érdekében, hogy a 18 és 59 év közötti korcsoportban erősíteni tudjon a Life TV és az Ozone Tv. Főleg a Life TV kapcsán szeretne erősíteni, tette hozzá, mivel az Ozone nagyjából azt a teljesítményt nyújtja, ami tőle elvárható, de ennek a csatornának a kapcsán is vannak elképzelései, hogyan tudna növekedni a nézettsége. A műsorstruktúra változtatásáról Hajdú szerint most még korai lenne beszélni.

Május 6-án derült ki, hogy Hajdú Péter lesz a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, melynek egyszemélyes tulajdonosa Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix.

Hajdú Péter veszi át a Life és Ozone tv-t működtető cég vezetését
A Media Vivantis egyszemélyes tulajdonosa Mészáros Lőrinc felesége.

Kiemelt kép: Neményi Márton / 24.hu 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik