Kultúra

Folytatódnak a szuicid hajlamú exkatona erőszakos kalandjai

Nemrég debütált a Netflixen a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés, de máris jön a folytatása. Az Afganisztánt többször megjárt, mostanában inkább illegális megbízásokba keveredő exkatona történetéről Joe Russo, az első rész egyik producere és forgatókönyvírója beszélt a Deadline-nak. Elmondta, hogy még nem tudja, időben merre mennek a sztoriban, előre vagy hátra, de nyilvánvalóan kérdőjeleket hagyott az első rész vége a nézőkben.

Házimozi: Chris Hemsworth szuicid John Wickként egy gyerek miatt veri szét fél Indiát
Filmajánló sorozatunkban egy nagyon friss netflixes akciózást mutatunk, amiből kiderül: Chris Hemsworth hitelesen tudja szuicid hajlamú exkatonaként halomra ölni egy drogbáró zsoldosait. Ez a Tyler Rake: A kimenekítés.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Chris Hemsworth benne lesz-e a folytatásban. Russo elmondta, hogy a hangsúly jelenleg a történet kidolgozásán és a forgatókönyv megírásán van, amit majd meg szeretne mutatni a színésznek. Utóbbi valószínűleg nem lesz nehéz, Hemsworth nemrég az Instagramon mondot köszönetet a stánnak és a nézőknek, amiért annyian kíváncsiak volt a filmre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🙏🙏🙏 EXTRACTION @thesamhargrave @therussobrothers @netflix @netflixfilm

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2020, időpont: 4:14 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik