Kultúra

Oroszlán Szonja: Nem azért jöttem Amerikába, hogy építgessem a karrieremet

Oroszlán Szonja öt éve él Amerikában, ahol állatorvosi asszisztensnek tanult, két évig egy állatkórházban dolgozott, most pedig orvostanhallgatóknak tanít kommunikációt. A színésznő a BEST magazinnak mesélt kinti életéről, többek közöttarról, hogy lassúbb, letisztultabb az életem, valamint arról, hogy beleunta abba, amit csinált.

Beleuntam, belefásultam abba, amit csinálok. Eldöntöttem, megrázom magam, és változtatok az életemen. Egy ideig nem másokat akarok szórakoztatni, hanem a magam boldogulásán szeretnék dolgozni. Nem azért jöttem Amerikába, hogy építgessem a karrieremet, hanem azért, mert szükségem volt kikapcsolódásra. Olyan dolgokkal akartam foglalkozni, ami fejleszti a személyiségemet, ami más irányokba és útra visz

– mondta.

A színésznő hozzátette, hogy szereti a kihívásokat és fontosnak tartja, hogy időnként változzon az élete.

Néha iszonyatosan félek, de veszek egy nagy levegőt, erőt veszek magamon, és átlépek rajtuk. Bátraké a szerencse, én ebben hiszek, és ezt meg is tapasztaltam

– fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy tervez-e családot alapítani, Oroszlán Szonja azt válaszolta, a boldogság forrása nem feltétlenül egyetlen személyhez köthető.

Nekem nagyon erős mehetnékem van. Nem vagyok alkalmas arra az életformára, hogy összeházasodunk, lesz három gyerekünk, és élünk boldogan, míg meg nem halunk. Ez nem az én utam, ez nem én vagyok. Hogy mit hoz a jövő, nem tudom.

Kép: Best
Oroszlán Szonja: Az itthoni rendezők nem próbáltak ki drámai szerepekben
A jelenleg Amerikában élő színésznő egy állatkórházban dolgozik, de itthon szívesen játszana komoly szerepeket.

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik