Kultúra

Bíró Ica: Jócskán kaptam az élettől

A BEST magazinnak adott interjút Bíró Ica, melyben többek között arról beszélt, hogy nemrégi szereplése a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában reményt keltett, de ez nem tartott sokáig. A Metal Ladyként is emlegetett Bírót egy évvel ezelőtt, egy nap leforgása alatt két ingatlanából is kilakoltatták.

Ismert emberek közül keveseket csaptak úgy pofán, mint engem. És még mindig nincs vége, úgy érzem, továbbra sem álltak le, így bőven vannak megoldandó feladataim […] Bíztam benne, hogy a sok rossz után szárnyalás veszi majd kezdetét, és lássanak csodát, a műsorban véletlenül a pillangójelmezt kaptam meg.

– mondta.

Nem sokkal később azonban megjelent egy hír, miszerint Bíró Ica a legnagyobb adótartozók listáján szerepel

Ledöbbentem, amikor szembejött velem a híre az interneten. Elszomorít, hogy úgy tekintenek rám, mintha egy tékozló milliomosnő lennék, holott erről szó sincs, pont hogy a banki kölcsön többszörösét vették el tőlem. Azon az adószámon, amivel a listán szerepelek, nincs adótartozás, ezért az adóhatósággal is felvettem a kapcsolatot. A vesztett devizaper illetékét próbálják rajtam adóként behajtani. […] Jócskán kaptam az élettől, de úgy állok hozzá, teher alatt fejlődünk csak igazán. Nem szabad feladni, és ezt nemcsak magamnak mondogatom, a környezetemben is igyekszem közvetíteni

– nyilatkozta.

Kép: Best

Kiemelt kép: Beliczay László / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik