Kultúra

A Família Kft. és a Linda rendezője veszi át a TV2 sorozatát

A TV2 adott ki egy sajtóközleményt, hogy a novemberben indult Mintaapák showrunnere Gát György rendező, producer és forgatókönyvíró lesz. Görbe Nóra volt férje rengeteg tévés produkcióban vett már részt: 1984-től a Lindában rendezett, forgatókönyvet írt és producerként is részt vett a munkában, de a Família Kft és az Angyalbőrben című sorozatokban szintén dolgozott.

Hivatalból is, mint tanár figyelemmel követtem a Mintaapák első évadát, és nagyon tetszik ahogy az alkotóknak sikerült magyarra adaptálniuk a történeteket, de látom a produkcióban a további fejlődés lehetőségét is. A folytatásban számítok korábbi sikereim résztvevőire és alkotótársaimra is

– nyilatkozta, aki jeél Gát György, aki jelenleg ELTE Média és Kommunikáció tanszékén, ahol sorozat-, és periodikus műsorkészítést, valamint kereskedelmi televíziózást tanít.

A napi sorozatként futó Mintaapákban Tamás (Szabó Kimmel Tamás), Géza (Fenyő Iván), Miki (Mészáros Béla), és Szabi (Klem Viktor) családi örömeit és drámáit követhetjük, mindenki más problémákkal találkozik az apaság során.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik