Kultúra

Johnny Depp újra kikacsint a zene felé, Jeff Beckkel közös albumon dolgozik

Johnny Depp közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal – írja a Guardian. A színész és hetvenöt éves zenész kollégája az új lemezről szóló bejelentéssel egyidejűleg az Isolation című John Lennon szám feldolgozását is közzétette – utalva a jelen helyzetre, melybe a világ nagyobbik része a járvány miatt kényszerült. Íme, a dal.

Depp csak nemrég regisztrált az Instagramra, de már többmilliós követőtábora van, akiket most arra biztatott, hogy ne adják át magukat annak a monotóniának, ami a karanténnal jár, legyenek kreatívok, alkossanak.

Csináljatok bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy feldobhatja valaki napját. Rajzoljatok, olvassatok, fessetek, tanuljatok, készítsetek filmet a telefonotokkal, játsszatok egy hangszeren, amin tudtok, és ha nem, hát tanuljatok meg

– üzente Depp, aki már jó ideje zenél, 2015-ben alapította a Hollywood Vampires rockegyüttest Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry társaságában.

Jól jön ez most, ha már a filmes munkák teljesen leálltak: Depp legutóbbi filmje, A barbárokra várva című J. M. Coetzee regény adaptációja Mark Rylance és Robert Pattinson közreműködésével elkészült ugyan, és fesztválokon látható is volt, de mozikba nem tudott kerülni, Minamata című drámájának premierje pedig, amelyben Bill Nighyval szerepel együtt, idén ősszel lenne. Közben a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének forgatását, amelyben szintén dolgozott volna, el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt.

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik