Kultúra

Timothée Chalamet-val jön a Szólíts a neveden folytatása

Azt eddig is tudtuk, hogy folytatást kap az André Aciman Szólíts a neveden (Call Me by Your Name) című regényén alapuló, azonos című film folytatása. Most azonban kiderült, hogy a második rész az az eredeti változatban megismert színészekkel készül.

A Megtalállak állítólag az első részben megismert Elio édesapjáról, Samuleről fog leginkább szólni, aki mostanra elvált. A férfi épp látogatóba utazik Rómába a fiához, aki időközben sikeres zongoraművész lett. Véletlenszerű találkozása egy fiatal nővel a vonaton fenekestül felforgatja a terveit, örökre megváltoztatva életének hátralévő részét. Elio mindeközben hamarosan Párizsba utazik szerelméhez, de volt szeretője, Oliver is feltűnik a színen.

Luca Guadagnino rendező egy nemrég készült interjúba megerősítette, hogy Timothée Chalamet, Armie Hammer és a többiek is visszatérnek a folytatásban, amire a tervezettnél többet kell majd várni a koronavírus-járvány miatt.

A koronavírus előtt utaztam volna az Egyesült Államokba, hogy egy általam nagyon kedvelt íróval, akinek a nevét nem árulom el, találkozzak és beszéljünk a folytatásról

– nyilatkozta Guadagnino.

(Indiewire)

Kiemelt kép: FRENESY FILM COMPANY/LA CINEFACT / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik