Kultúra koronavírus

A Lost egykori szereplője is elkapta a koronavírust

A Lost és a Hawaii Five-0 című sorozatok egykori szereplője, Daniel Dae Kim is elkapta a koronavírust. A színész Instagram oldalán jelentette be a hírt egy videóban, melyben elmondta, hogy valószínűleg New Yorkban kapta el a járványt, ahol a New Amsterdam című sorozatot forgatta épp.

A színész épp Hawaii-ba tartott vissza a családjához, de már a repülőn érezte, hogy kaparni kezdett a torka. Hazaérkezése után ezért a színész úgy döntött, önkéntes karanténba vonul háza egyik szobájába. Nem sokkal később már a mellkasa is szorítani kezdett, fájdalmat érzett a testében és belázasodott. Orvosa azt ajánlotta a színésznek, végeztessen el egy tesztet. Daniel Dae Kim a videóban elmondta, hogy semmilyen gyógyszeres kezelést nem kapott, sok folyadékot ivott és pihent.

A színész hangsúlyozta, hogy ázsiai származású, de nem Kínában kapta el a vírust, hanem Amerikában, majd hozzátette, nem tartja olyan fontosnak, honnan indult a vírus, sokkal lényegesebb, hogy az emberek betegek és belehalhatnak a vírusba.

(CNN)

Kiemelt kép: RICH POLK / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik