Kultúra

Káromkodás miatt rúgták ki a Sláger FM műsorvezetőjét

Azonnali hatállyal kirúgták Abaházi Csabát, a Sláger FM egyik műsorvezetőjét, miután egy műsor reklámideje alatt pénteken azt mondta, „kurva anyádat”. Az Index azt írja, hogy Abaházi nem tudta, hogy hallható, tehát még nem is a műsorban történt az incidens. Ennek ellenére hétfő reggel az igazgatóhoz kellett bemennie a műsora helyett, ahol kirúgták. Abaházi a Facebookon közzétett posztjában közölte a hírt, de nem sokkal később le kellett vennie a bejegyzést.

A műsorvezető egyik unokatestvére szerint a dolog hátterében az állhatott, hogy amikor tavaly felmondták a munkaviszonyát, majd vállalkozóként alkalmazták ugyanarra a munkára, szerződésében nem kötöttek ki kizárólagosságot, tehát a konkurenciához is elmehetett volna rádiózni. Bár Abaházi nem ment, de más rádiókkal is tárgyalt, valószínűleg ez zavarhatta a vezetőséget, a káromkodós incidens pedig jó ürügy volt arra, hogy kitegyék.

Unokatestvére szerint Abaházi jó hangulatban van, rajongóinak pedig azt üzeni, hogy fog ő még rádiózni, illetve a zenéléssel sem hagyott fel, és zenekarával hamarosan fellépnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik