Kultúra

Takáts Tamást vízvezeték-szerelő barátján keresztül gyógyította meg a Szentlélek

A megtért keresztényként élő Takáts Tamás a Best magazinnak mondta el, hogy milyen élmény hatására erősödött meg a hite: a Karthago frontembere egyszer porckopása miatt bedagadt térddel érkezett egy keresztény istentiszteletre, ahol a prédikátor megkérte a gyülekezet tagjait, hogy mindannyian forduljanak a mellettük ülő felé, akinek, ha valami betegsége van, csak ennyit mondjanak: „Jézus nevében meggyógyulsz.”

Mellettem egy vízvezeték-szerelő haverom ült, felém fordult, és azt mondta: Jézus Krisztus hatalmas nevében meggyógyultál most. Abban a pillanatban rám szállt egy hirtelen jött forróság, libabőrös lettem, olyan érzés járt át, mint amikor valami nagyon szép zenét hallok, vagy valami nagyszerű élmény ér. Éreztem, hogy föl kell állnom, fel kell pattannom a helyemről

– mondta az énekes, aki korábban azt hitte, ilyen csak a filmekben vagy könyvekben létezik. Takáts azt is elmondta, minden reggel hálát ad azért, hogy olyan munkája lett, amihez nem kell korán kelnie. További részletek a Best magazin pénteki számából derülnek ki.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik