Kultúra

Sose gondoltam arra, hogy többé nem gondolok rád

A 24.hu-n debütál a Carson Coma zenekar negyedik videoklipje, a Sohasem, melyben a kamaszkori házibulik egyik népszerű piálós játékát és az emberi kapcsolataikat gondolták tovább. A négyperces videót Miki357 rendezte, és ez az egyik eddigi legnagyobb szabású projektje az első nagylemezét egy éve megjelentető zenekarnak, amely már előző klipjével, a Song About My Grandmával megnyerte a tavalyi Klipszemlét.

A Sohasem születéséről Fekete Giorgo, a zenekar énekese mesélt:

A négyeshatosra vártam, majd mikor kinyílt az ajtó, leszállt egy volt osztálytársam, még gimiből. Egymás szemébe néztünk, de ott és akkor egyikőnk sem ismerte fel egymást, én is csak utólag realizáltam azt, hogy ki is volt ő igazából. Ettől a találkozótól pár napig egy nagyon fura, nosztalgia-szerű állapotban voltam (ami egyébként azért is érdekes, mert a gimnázium évei nem tartoznak feltétlen a top 4 évem közé, milyen érdekes hogy utólag minden mennyivel szebbnek tűnik, hehe, na mindegy), és rengeteg, képszerű emlék jutott eszembe a gimi alatti emberi kacsolataimról, például a horoszkópolvasás, vagy egy baráti viszony alapos félreértése. Később, miközben ezt a sok képet próbáltam dal, valamint dalszöveg formájába önteni, arra gondoltam hogy miért ne használnám fel pont ennek a korszakomnak egyik jellemző játékát, az »Én Még Sohasem«-et. Így született ennek a dalnak a szövege

A Carson Coma február 21-én a Dürer Kertben koncertezik legközelebb, ahol az új dal és néhány saját szerzemény mellett a ‘60-as évek legnagyobb slágerei kerülnek elhangzásra Péterfy Bori és Vitáris Iván vendégszereplésével.

Kiemelt kép: Carson Coma

Ajánlott videó

Olvasói sztorik