Életünk során két-háromszor sem ártana szakmát váltanunk

Fekete Antonio több mint húsz évet töltött a konyhán, de a séfszakmát a szakácskönyvekre és gasztrofotózásra cserélte. Hozzá járnak a profi séfek, a lassan profi amatőrök és a lelkes hobbiszakácsok is, ha fejlődni szeretnének. Szerint a szakácsoktatásunkkal komoly problémák vannak, amik a könyveknél kezdődnek, azok nélkül meg nehéz igazi áttörést elérni. A Filéző legújabb adásában szóba került, hogy egészséges néha új szakmába belevágni, és az is, hogy mit tud nyújtani egy olyan szakácskönyv, ami messze túlmutat a recepteken.
Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst
Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy bemutassa a vidék csodáit. Az új Filéző podcastben szóba került, hogy miért tart szünetet, mit csináltak sokkal jobban a nagyszüleink, és hogyan vigyázzunk a magyar ételekre.