Kultúra

Beesett az Éjjel-Nappal Budapest tévés nézettsége

Bár az Éjjel-Nappal Budapest sokáig magas nézettséget hozott az RTL Klub számára, 2018-ban erősen csökkenni kezdett a tévés nézettsége. Ennek következtében hat év után, tavaly februárban átkerült az RTL II csatornára. A SorozatWiki azt írja, hogy bár kezdetben elég jó számokat hozott ott, szeptembertől a Love Island RTL Klubos indulásával egy időben, az RTL Magyarország 21:30-ról 19:00-ra pakolta át az Éjjel-Nappal Budapestet az RTL II-n.

A váltás után azonnal megzuhant a napi sorozat nézettsége és elvesztette az addigi nézői harmadát. Feltehetően az őszi RTL Klub-os realityk véget érte és a rosszabb számok miatt január elejétől visszarakták az Éjjel-Nappal Budapestet a korábbi, 21:30-as időpontjára, de az év legelején még jobban beestek a sorozat számai.

Az RTL Klub streaming oldalán viszont az Éjjel-nappal Budapest a legnézettebb műsor a Drága örökösök mellett. A múlt héten 296 ezer videómegtekintést hoztak a részek együtt, és a legnézettebb részt pedig 50 ezren indították el. A tévén azonban már leáldozóban van a sorozatnak.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik