Kultúra

Klippremier: Megfenyegették ByeAlexet!

A 24.hu-n látható először Ogli G Én intézem az aftert című videoklipje. Ott voltunk a forgatáson is.

Ogli G tavalyi visszatérésének állomásai közül az egyik a Borkai-botrány szokatlan megzenésítése, a másik a próbálkozása az X-Faktor színpadán. Az előbbi több milliós megtekintést hozott, az utóbbi pedig egy nem túl sikeres produkciót. A tehetségkutató zsűritagjait ugyan elfogta a nosztalgikus hangulat, ByeAlex pedig nemtetszését nyilvánította ki a rapper vállalkozásával kapcsolatban.

Nem kellett sokat várni Ogli válaszára. Új dalában testi fölényével visszaélve próbál törleszteni, természetesen csak verbális szinten. Előző héten ellátogattunk az Én intézem az aftert című szám klipforgatására. Izmos, kopasz férfiak, és agyonsminkelt lányok várták, hogy Oglival együtt iszogathassanak a kamera előtt. A csajokat egy hostess ügynökség biztosította, ingyen, félmilliót spórolva a produkciónak, ugyanis a forgatáson Ogli barátai voltak jelen, azzal a céllal, hogy megtolják a karrierjét. Dopeman is testi-lelki támogatásáról biztosította „zenész” társát, igaz, a klipben ő nem lesz látható, hasonlóan Lil G-hez, aki végül csak azért nem vállalta a cameózást, mert a többiekéhez képest csoffadtnak találta sminkjét. A lényeg, hogy ott volt, megannyi cimborával együtt.

Ogli szerint legalább még két számmal kell előrukkolnia, hogy országos haknira indulhasson. Amivel nem lesz probléma, hiszen a dalok már a gépben, s ha ezek is milliónyi kattintást hoznak, miként az előző, akkor sínen az ügy.

Galéria
Fotó: Farkas Norbert / 24.hu

Kiemelt kép: Farkas Norbert / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik