Kultúra

Ábrahám Edit: az önsajnálatra fordított energiát jóra is használhatom

Ábrahám Editet a legtöbben a Barátok közt Berényi Claudiájaként ismerik. A színésznő 2014-ben hagyta ott az RTL Klub napi sorozatát, az elmúlt években azonban nem kapott annyi felkérést, mint amennyire számított, ráadásul magánéletében is változások álltak be. Ábrahám Edit a BEST magazinnak mesélt a második válása utáni, három évvel ezelőtti nagy újrakezdésről.

Az egyik legnagyobb mélypontja volt az életemnek. Akkoriban sem magánéletileg, sem szakmailag semmi nem ment. Padlóra kerültem, onnan kellett újraépíteni magam […] A gyászidőszak után tudatosan kezdtem keresni a jót az életemben. A válásomhoz is úgy álltam végül hozzá, hogy lezárult valami, aminek köszönhetően sok idő és energia szabadult fel az életemben. Rájöttem, hogy az önsajnálatra fordított energiát jóra is használhatom

– mondta.

A színésznő ebben az időszakban számos új dolgot kezdett el csinálni, angoltanárhoz ment, tangó tanfolyamra és énekelni is elkezdett. Végül nemrég visszatért a Barátok köztbe, ahol nagyon jól érzi magát.

Amikor 2014-ben kiszálltam, azt hittem, több felkérést kapok mahd, de csalódnom kellett. Beskatulyáztak, de ma már ezért nagyon hálás vagyok. Amikor visszamentem forgatni, nem érdekelt, ha máshova nem hívnak, azt néztem, hogy újra a barátaimmal dolgozhatok. Egy olyan csapatban, ahol soha nem unalmas a munka. Így kell pozitívan hozzáállni mindenhez.

Kép: Best

Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik