Kultúra

Jáksó szerint Sebestyén Balázs csak nyafog

Nem bírnak leállni.

A magyar kereskedelmi rádiózás epikus küzdelme pár nappal robbant ki, amikor Jáksó László kemény kritikát fogalmazott meg Sebestyén Balázsék Rádió1-es reggeli műsorával kapcsolatban. A támadásra Sebestyén hétfőn reagált, azt üzenve a rajongóknak, hogy ne higgyenek el mindent, amit írnak róluk, és tanuljanak meg olvasni a sorok között.

Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek, és csináljuk tovább a dolgunkat!

– írta Sebestyén, de várható volt, hogy itt még nem ér véget az ütésváltás. És valóban. A piros sarokban ugrásra készen várakozó Jáksó ezúttal a Blikknek fejtette ki véleményét, azzal kezdve, hogy azóta nevet mióta valaki elküldte neki ezt a kis „puffogást”.

Az van benne, hogy tanuljunk meg olvasni a sorok között, akkor hajrá, kezdjük! Közli, hogy a rajongói a hibásak, nem ő. Szép. Azt, hogy mi, nagy kezdőbetűvel írja, ami sokat elárul arról, hogyan gondolkodik – reagált megkeresésünkre Jáksó László. – Hibáztatja a sajtót, a saját hallgatóit. Mit állítottam én? Hogy hamis kép az, hogy ő bátor, vagány műsorvezető lenne. Erre válaszul kaptunk egy kis nyafogást, amelyben a nevemet sem meri leírni, nehogy kikapjon a főnökeitől. Nem akartam én ennél többet közölni, csak ezt. Köszönöm, hogy az állításaimat volt kedves alátámasztani. Ideje lenne, hogy a közönség végre olyannak lássa őt, amilyen valójában

– mondta a lapnak. Meglátjuk, mi történik a következő menetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik