Kultúra

Brad Pitt viccet csinált Tarantino lábfétiséből

Vasárnap este tartották Los Angelesben az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóját, ahol Brad Pitt a legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést vehette át. A színész köszönőbeszéde pillanatok alatt mini-standuppá fajult.

Ezt hozzá kell adnom a Tinder-profilomhoz

–  kezdte, miután kezébe vette a szobrocskát. Majd szép sorban megköszönte a szakmának és munkatársainak a lehetőséget, ám eközben nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is, így utalva Tarantino egész pályafutásán átívelő lábfetisizmusára, ami természetesen a Volt egyszer egy Hollywood…-ban is tökéletesen megfigyelhető.

Komolyan, Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha

–  mondta Pitt, akinek ez csak a második legvirálisabb megmozdulása volt az átadón.

Az internetet az egykori élettársával, Jennifer Annistonnal való szívélyes találkozása robbantotta fel igazán, aki amúgy szintén díjat kapott a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért.

Brad Pitt és Jennifer Aniston ölelkezésén pörög a fél világ
Mindenki lázba jött a pillanattól, amit a fotósok minden szögből megörökítettek.

Mellettük még díjat kapott Joaquin Phoenix a Jokerért, Renée Zellweger a Judyért, Laura Dern a Házassági történetért, Robert De Nirót pedig életműdíjjal jutalmazták. A legmeglepőbb talán az Élősködők szereplőgárdájának győzelme volt, persze nem azért, mintha nem lett volna teljesen megérdemelt, csak mert nem egy hollywoodi, hanem egy ízig-vérig dél-koreai filmről van szó, ami hat Oscar-díjért is versenyben van.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik