Kultúra

Valentin-napon jöhet a Tékasztorik 2

Kedvcsinálót is kaptunk.

Hát az úgy volt, hogy elhatároztam: lefogyok majd 30 kilót a 2 tékás film között, és akkor eldurrantjuk az amcsi sablont, mely szerint a szerencsétlen, duci lányból sikeres bombázó lesz, és meghódítja a világot. nos, ez a koncepció, a délig döglésnek, a somlói zabálásnak, és a mozgás iránt érzett mérhetetlen ellenszenvemnek köszönhetően, csúfosan megbukott.

– vázolja fel Bihari Viktória a Tékasztorik 2 alapötletét a blog Facebook-oldalán. A film első része 2017-ben készült el, és, ha minden a tervek szerint halad, a második rész is mozikba kerülhet Valentin-napon.

Nem tudok nevetni egy jót, ha sajnálom Bridget Jonest
Film készült a Tékasztorik blogból, Bihari Viktória pedig bevállalta, hogy ő maga játssza el a főszerepet, és lamentál a csinos, de szardarab, és az unalmas, de rendes férfi között. Kritika.

A stáb egy kis kedvcsinálót is szállít, ami még nem a trailer, de azért ebből is megsejthető, hogy a második részben ismét a pasitalálás körül forognak majd az események. Csuja Imre az autószerelő apa bölcsességeivel érkezik, visszatér Elek Ferenc, de feltűnik többek között Kamarás Iván és Pindroch Csaba is.

Kiemelt kép: Tékasztorik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik