Kultúra

Luke és Leia kispályás: állítólag Luke és Han között is elcsattant egy csók

A rajongók természetesen látni akarják a jelenetet.

Bár Luke és Leia csókja is mémek és rajongói viták tárgya, a testvércsók igazi kispályás ahhoz képest, amiről most felröppentek a hírek: állítólag létezik egy jelenet, amit kivágtak A Birodalom visszavágból, melyben Han Solo és Luke Skywalker, azaz Harrison Ford és Mark Hamill között csattan el egy csók.

https://twitter.com/Iukeskysolo/status/1215467469558767618

A híresztelés szerint, mely egy olyan Twitter-felhasználónál bukkant fel, aki Han és Luke vélelmezett szerelmének szentelte fiókját, a csókra egy olyan jelenetben került sor, amelyben Hamill szerepe szerint épp megsérült, és amikor Han Solo érte jön, Skywalker köszönetére válaszul Solo csókot nyomott a szájára. A forgatókönyvbe persze aligha ez volt beleírva, a dolog inkább Ford poénjának tűnik, de ettől még nagy eséllyel rögzítették az eseményt, és a rajongók máris annak nyilvánosságra hozatalát követelik a Lucasfilmtől. Ugyanakkor az, hogy a dolog tényleg megtörtént-e, egyelőre titok, Hamill huncutul csak annyit fűzött a témához, hogy nem szokott árulkodni.

https://twitter.com/HamillHimself/status/1215844641850814465

A Lucasfilm, amennyiben létezik a felvétel, a Pride-hoz igazítva komoly PR hatással számolhatna, ha nyilvánosságra hozná a jelenetet, de erre elég kevés esély van. Egyelőre el vannak foglalva a Skywalker kora nyomán beáramló dollármilliók számolgatásával.

Kiemelt kép: Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik