Kultúra

Minisorozat készül 2019 egyik legjobb filmjéből

Az Élősködők a díjszezon és a kritikusok egyik legnagyobb kedvence a tavalyi felhozatalból.

Minisorozat készül az HBO-nál az Élősködők című dél-koreai filmből, amely a fezstiválok és díjátadók – no meg a 2019-es legjobb filmes listák kedvence. A Hollywood Reporter úgy tudja, Bong Joon Ho, a film forgatókönyvíró-rendezője és Adam McKay, az Utódlás executive producere készíti a minisorozatot. A film tévés feldolgozásának jogáért komoly licitharc folyt a Netflix és az HBO között, amit végül utóbbi nyert meg. Az Élősködők egy nehéz körülmények között élő családról szól, akik egyesével beszivárognak egy gazdag család életébe, és átveszik fölötte az irányítást.

Ezek voltak 2019 legjobb filmjei
Nem ez volt a mozi történetének legerősebb éve, de azért voltak filmek, amiket nagyon szerettünk. Toplistánkra ráfért Netflix-dráma, képregényfilm és Tarantino szerelmeslevele Hollywoodhoz is.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a tervezett minisorozat a film angol nyelvű változata lesz-e, vagy az eredeti történetet folytatja. Azt sem döntötték még el, hogy ki rendezi. Ezekre a kérdésekre a februári Oscar-gála után térnek vissza – közölte pénteken az HBO illetékese. A filmeredeti globális bevétele már meghaladta a 150 millió dollárt , és az elemzők szerint a Cannes-ban elnyert Arany Pálma és a Golden Globe-díj után az Oscar-díjra is esélyes lehet.

Kiemelt kép: Mozinet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik