Kultúra

Ricky Gervais szétalázta Hollywoodot a nyitóbeszédével

A Golden Globe-on már nem valami nagy újság, hogy Ricky Gervais kiáll a színpadra, és beszól mindenkinek, de elvileg utoljára teszi ezt. Szépen elköszönt a házigazdáskodástól: gyakorlatilag mindenkihez volt egy-két kedves megjegyzése, amin a közönség csak zavartan mosolygott. Mást nem is tehettek, és maximum Tom Hanks feje emelkedett ki a tömegből, aki nagyogat grimaszolt Gervais nyitóbeszéde alatt.

Az Apple a Morning Show-val szállt be a tévés piacra. Ez egy nagyszerű dráma a méltóság fontosságáról, és arról, hogy helyesen cselekedj. Mindezt egy olyan cég gyártotta, aki éhbérért dolgoztat Kínában.

– idézi a Buzzfeed a standupost.

Később sem lett finomabb, abba kötött bele, hogy milyen cégeknek dolgoznak a színészek: „Ha az ISIS elindítana egy streaming szolgáltatást, már hívnátok is az ügynökötöket, ugye?”

Majd arra hívta fel a figyelmet, hogy hírességek ne gondolják túl a szerepüket.

Szóval ha nyertek egy díjat ma este, ne használjátok ezt politikai beszédre, oké? Nem vagytok abban a helyzetben, hogy okosítsátok a közönséget. Semmit nem tudtok a valódi világról, kevesebb időt töltöttetek az iskolában, mint Greta Thunberg

–majd hozzátette, hogy inkább csak köszönjék meg a jelenlévők az ügynökeiknek a szobrot, és húzzanak el.

Tom Hanksből pedig mém lett.

A Golden Globe-ról és a nyertesekről az alábbi cikkünkben írtunk hosszabban.

A Netflix óriási pofont kapott a Golden Globe-on
Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja és Sam Mendes első világháborús filmje a vasárnap esti díjátadó igazi nyertesei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik