Kultúra

Ábel Anita a Szomszédokról: Egyre jó volt, hogy nagyon sok mindent láttam a felnőtt világból

Ábel Anita sokaknak még mindig a Szomszédok Julcsiját juttatja az eszébe, ami a színésznő-műsorvezetőt sokáig zavarta, ma már elfogadja.

Aki tényleg kíváncsi arra, hogy a 87′-től 2000-ig mi történt Magyarországon, annak tökéletes kordokumentum. Nyilván az idősebb korosztály borzasztó nosztalgikusan gondol erre. De azért azt mindenki elfelejti, hogy én ott egyedüli gyerek voltam egy felnőtt közösségben […] Lényegében a felnőttek közt mozogtam, igazából mondhatnám azt, hogy én ott a forgatásokon, ha anyu nem lett volna ott, egy kis magányos farkas vagyok. Egyre jó volt, hogy nagyon sok mindent láttam a felnőtt világból […] Nyilván egy nagyon fontos állomása volt az életemnek ez a sorozat, de mégsem, mert nekem volt egy saját életem.

– mesélte Lovász Lászlónak a Lakástalkshow című műsorban.

Bár sokáig nem akart, a színésznő végül jelentkezett a Színművészetire, ahova nem vették fel, többször viszont nem próbálkozott, amit később megbánt.

Nagyon sokan mentünk, akik akkor ismertek voltak, vagy így, vagy úgy. Gryllus Dorkával, Haumann Petrával és Németh Kristóffal felvételiztem együtt, de nem vettek fel, aztán évekkel később, a Reggelit vezettem, amikor a Molnár Piroska volt a vendég és félrehívott és azt mondta, hogy „ugye tudod, hogy nagyon harcoltunk érted a Törőcsik Marival”. És akkor azt mondtam, hogy köszönöm, nekem ennyi elég.

Lakástalkshow november 11-től megy minden hétköznap 22 órakor a Sony Maxon, késő este pedig a Viasat3-on ismétlik.

Kiemelt kép: Sony Max / Labancz Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik