Kultúra

Megütötték a divattervezőt, mert rossz helyre ült az operában

Bűnösnek találták Matthew Feargrieve ügyvédet, miután a londoni Royal Opera House egy októberi Wagner-előadásán megtámadta Ulrich Engler divattevezőt. A Guardian azt írja, hogy Feargrieve azért támadta meg Englert, mert az megpróbált leülni a mellette álló üres székre, miközben arrébb tette onnan az ügyvéd élettársának kabátját.

A divattervező, elmondása szerint, megkérdezte Feargrieve élettársát, Catherine Chandlert, leülhet-e mellé, mire a nő nemlegesen válaszolt. Engler azután ült csak le a nő mellé, miután kérdésére, vásárolt-e jegyet arra az ülésre, Chandler azt mondta, nem. Feargrieve azután ment neki a divattervezőnek, miután az arrébb tette Chandler kabátját a székről.

Soha nem láttam még senkit ilyen haraggal rám nézni. Felállt, a nő fölött áthajolt felém és ütni kezdett, miközben azt mondta, „hogy merészelsz így beszélni a feleségemmel”. Összesen három dolgot mondtam a nőnek: hogy nem bánná-e, ha ismét mellette ülnék, fizetett-e azért a helyért, és hogy bocsánat.”

– mondta Engler.

Feargrieve később azt állította, hogy épp csak meglökte Englert, mindezt pedig önvédelemből, miután a divattervező „megtámadta” az élettársát. Englernél az eset után poszttraumás stressz szindrómát állapítottak meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ulrich Engler (@ulrichengler) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2018, időpont: 6:14 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / ulrichengler

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik