Kultúra

Szamosi Zsófia: Éveket töltöttem az életemből azzal, hogy magamra haragudtam

A Lakástalkshow következő adásának vendége Szamosi Zsófia, aki beszélt a kishitűségéről, arról, hogy meg kellett tanulnia a türelmet a szakmájában és a magánéletében is, illetve azt is elmondta, ma már nincs olyan vágya, hogy mindenki szeresse.

Ha az ember annyi önbizalommal indul, mint én, az sok meló. Hosszú-hosszú évekkel később egyszer a Színművészetire bementem valamiért, és a könyvtáros elkapott, hogy menjek be a könyvtárba, mert ott van egy videókazetta, amin valószínűleg a mi osztályunk egy vizsgája van, de nem tudják, hogy milyen vizsga, ezért azonosítsam be […] Ez egy első féléves vizsga volt, ott láttam egy gyönyörű, fiatal lányt, aki én voltam. Zokógörcsöt kaptam, hogy éveket töltöttem az életemből azzal, hogy magamra haragudtam és annyira utáltam magam

– mondta a színésznő, akit később egyre több szakmai dicséret ért, ami építően hatott rá.

Szamosi arról is beszélt, hogy férjét a Tinderen ismerte meg, amivel szemben kezdetben nagyon szkeptikus volt.

Egy nagyon rossz időszakon voltam túl, és egy barátom rábeszélt, hogy ismerkedjek másokkal. Az én szakmám nagyon belterjes, ugyanazokkal az emberekkel találkozom álladnóan, nehéz újakat megismerni már. Én annyira nem hittem ebben, aztán feltette az alkalmazást a telefonomra.

A Lakástalkshow november 11-től megy minden hétköznap 22 órakor a Sony Maxon, késő este pedig a Viasat3-on ismétlik.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik