Kultúra

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi! (x)

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a Dunakeszi Szimfonikusok teljes létszámban. Az adventi ünnepi koncerten felcsendülnek élő zenekari kisérettel a legszebb ünnepi hangulatú musical betétdalok, illetve ismert karácsonyi slágerek is, de meglepetés duettekkel is készülnek a művészek erre az alkalomra. Vágó Bernadett, az Operettszínház sztárja két év kihagyás után tér vissza, az elmúlt éveket Miller Zoltánnal közös gyermekük nevelésével töltötte.

Az Adventi Musical gála azonban segítséget ajánlott fel, méghozzá a Facebookon Csoda Csoport néven ismertté vált civil kezdeményez mellé állva: bevételük egy részét a gyermekrohamkocsira gyűjtő Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlják fel. Tóth Ádám, a Budapesti Showszínház igazgatója elmondta, hogy bár ők maguk, a színházuk is támogatásra szorulna, nem tudtak érzéketlenek maradni a gyűjtés fontossága kapcsán, így egy picit összébb húzzák a nadrágszíjat, s megpróbálnak minél többel segíteni a mentőautó megvásárlásában.

Természetesen ez a közönségen is múlik, hiszen minél többen ott lesznek az év egyik legnagyobb musical ünnepén, annál nagyobb felajánlást tudnak tenni. A Budapesti Showszínház egyébként már máskor is segített a Csoda Csoportnak a gyűjtésben, november végén művészeik felléptek az Adventi Karácsonyi Vásáron, melynek teljes bevétele egy beteg kisfiú megmentését szolgálta. December 15-én két előadás is lesz, délután három órától és este hét órától is megtekinthető a produkció a Ram Colosseumban.

Jegyek online kaphatók itt: www.ticket-shop.hu 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik