Kultúra

Ivancsics Ilona egészségére ráment a sok munka

A Szomszédok egykori színésznőjével a Best készített interjút, a cikkből pedig kiderült, hogy Ivancsics Ilona az utóbbi időben túlhajtotta magát, muszáj volt lassítania kicsit. Tizenkét éve, hogy megalapította a saját színtársulatát, és bár eleinte rengeteg feladatot látott el, később sem lett sokkal kevesebb munka, az egészsége pedig megromlott:

Felmondta a szervezetem a szolgálatot. Beteg lettem, folyton belázasodtam, mindenféle furcsa tüneteket produkáltam. Sokáig nem jöttek rá az orvosok, mi a bajom, aztán egy műszerrel bemérték a szervezetem energiaszintjét, ami szinte nulla volt. A szakember azt mondta, ha nem változtatok, ha nem pihenek többet, nem gyógyulok meg.

Ivancsics többek között párja tanácsára szabadságra ment, és két hónapos kényszerpihenőt tartott. Miután felgyógyult, a rendezéssel is megpróbálkozott, egy vígjátékot mutattak be Móricz Zsigmond Magyar mesék című írásából. A színésznő a lapnak arról is mesélt, hogy többször is elölről kellett kezdenie, de mindig sikerült talpra állnia.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: BEST Magazin – 2019. november 28., csütörtök

Ajánlott videó

Olvasói sztorik