Kultúra

Dave Grohl könnyekig meghatódott a Szigetes dokumentumfilmtől

A Foo Fighters énekese reméli, hogy találkoznak még a kerekesszékes sráccal, akit felhívott a színpadra a pesti koncerten.

A Foo Fighters zárta idén a Sziget Fesztivált. Két és fél órás koncertjük érzelmi csúcspontja egyértelműen az volt, mikor a Dave Grohl felhívta magához egy kerekesszékes rajongóját a színpadra, aki nemcsak onnan hallgathatta az utolsó dalt, de még rommá is törhette a frontember gitárját. A pillanat annyira inspirálónak bizonyult, hogy az álmát valóra váltó srácról fél órás dokumentumfilm is készült, ami már az interneten is nézhető. A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön – mondja a Wheels of Madnessben Gal Mizrachi, akinek úrja egészen kedvenc zenekara, a Foo Fighters színpadáig vezetett. A filmet megnézte Dave Grohl is, akit a reakcióból ítélve eléggé megindított Mizrachi története.

Ébredés után futottam bele ebbe… egy vegytiszta üzenet arról, hogy a remény, a szeretet, a zene és az emberek közösen hogyan tehetik jobb hellyé a világot. Gal, a könnyeimet törölgetve kívánok neked Boldog Születésnapot (fogalmam sem volt!), és remélem, hogy az útjaink keresztezik még egymásét. Nagyobb inspirációt jelentesz nekem, minthogy valaha is el tudnád képzelni… ez volt a legnagyobb meglepetés számomra…

Dave

írta az énekes a Foo Fighters hivatalos Facebook-oldalán, ahol magát a filmet is megosztotta. Az augusztusi koncertről szóló beszámolónkat itt olvashatja.

Woke up this morning to find this….a pure message of how love, hope, music, and people can come together to make the…

Közzétette: Foo Fighters – 2019. november 25., hétfő

Kiemelt kép: Sziget

Ajánlott videó

Olvasói sztorik