Kultúra

Életrajzi film készül Michael Jacksonról

Életrajzi film készül Michael Jacksonról, írja a Variety. A popkirály életének megfilmesítési jogait Graham King, a Bohém rapszódia producere vette meg az énekes hagyatékát kezelő Michael Jackson Estate alapítványtól, aki John Logant (Gladiátor, Aviátor) kérte fel a forgatókönyv írására.

Bár az alapítvány szóvivője megerősítette a hírt a lapnak, de arra nem adott választ, hogy a forgatókönyvben szerepelni fognak-e a Jacksonról készült Leaving Neverland című dokumentumfilmben nyilatkozó férfiak, akik azt állítják, az énekes gyerekkorukban molesztálta őket. Wade Robson és Jimmy Safechuck a filmben elég részletesen meséltek a történtekről, bár sokan, főleg a rajongók megkérdőjelezték azek hitelességét, a Michael Jackson Estate pedig 100 millió dolláros kártérítésre perelte be az HBO-t.

Nagy dobásnak ígérkezik tehát a film, nemcsak amiatt, mert a 2009-ben elhunyt Michael Jackson sztorija még mindig eléggé sokakat izgat, hanem abból is kiindulva, hogy a Freddie Mercury életét bemutató, 900 millió dolláros bevételt hozó Bohém rapszódia elég sikeres volt.

Kiemelt kép: FRANCIS SYLVAIN / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik