Kultúra

Színházjegyet és könyvet is érdemes a black friday-en nézni

Az Amerikából indult black friday mára Magyarországra is elért, de ahelyett, hogy egy napra korlátozódna az akciós hullám, a hazai üzletek korábban, akár több napon keresztül olcsóbban adhatják a termékeiket. Néhány ajánlatot kiraktunk már az elektronikai cikkek akciói közül, azonban érdemes a kulturális programoknál vagy a könyvesboltoknál is szétnézni karácsony előtt.

Idén mikor van a black friday?
A „hivatalos” dátum pontos, de a hazai kereskedők nem ez alapján akcióznak.

A black friday-os gyűjtőoldalak naponta frissülnek, eddig pedig a következőkre lehet lecsapni:

  • Az Örkény Színház a külső jegyértékesítési pontjain (Aréna, Köki, Mammut) november 23-án 20 százalékkal olcsóbban vehetünk jegyeket a novemberi és a decemberi előadásokra.
  • A FÉM Színház november 22-én reggeltől estig 50% kedvezménnyel adja az online jegyeit.
  • A Bookline oldalán november 4. és 24. között 20-80 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk történelmi, társadalomtudományi és vallástörténeti könyveket. Több mint háromszáz kötet közül válogathatunk.
  • A Jegymesternél november 22. és 24. között 50 százalékos kedvezményre lehet számítani, de hogy ez pontosan mit takar, az csak később derül ki.
  • A Régikönyvek.hu november 29-én, 30-90 százalékos kedvezménnyel adja az antikvár köteteit
  • A Líra oldalán szintén 20 százalékkal olcsóbban lehet vásárolni egyes kiadványokat, és az Athenaeum Kiadó könyvei például 25 százalékos kedvezménnyel vannak fent november 17-ig.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik