Kultúra

Stohl András: Nem megalkuvó vagyok, hanem konfliktuskerülő

Stohl András a BEST magazinnak adott interjút, melyben elmondta, nem szereti az ismertség azzal járó részét, ha a magánéletéről kérdezik, miközben tudja, hogy az az élet, amit ő él, mivel jár. Arra a kérdésre, kívánta-e azt, bárcsak ne ismernék fel, a színész elmondta, hogy elsősorban balesete idején érzett így.

Az egy szörnyű időszak volt. Lelkifurdalás gyötört, és folyamatosan azt éreztem, hogy mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, aki szembejön az utcán.

Stohl arról is beszélt, hogy ma már tudatosabban él, és felelősséget tud vállalni a magánéletében is. Amikor hirtelen jött az országos ismertség, nagyon megváltoztatta az életét, szerinte nehéz ilyen helyzetben észnél maradni. Később pszichológushoz is elment, akitől sok újat tanult, például azt, hogy csak egyszer kell beleállnia egy nehezebb helyzetbe, utána gondtalanabb és teljesebb életet élhet, annak ellenére, hogy gyűlöli a konfliktusokat.

Nem megalkuvó vagyok, hanem konfliktuskerülő. A kettő nem ugyanaz

– mondta a színész, aki szerint elég megosztó figura.

Megosztó vagyok, tényleg nem könnyű rólam valós képet kapni. Aki ismer, szeret. Aki nem ismer, annak tényleg nincs könnyű dolga. Sokszor zavar, hogy nem tudok mindenkivel egyenként beszélgetni.

Kép: BEST

Kiemelt kép: Fülöp Dániel / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik