Kultúra

Jennifer Aniston rengeteget köszönhet a Jóbarátokban megismert frizurájának

Vasárnap adták át a People’s Choice Awards elismerésiéit, ahol Jennifer Aniston vehette át az Ikon-díjat Adam Sandlertől. A két színész a Kellékfeleségben, és a nemrég kijött netflixes Murder Mysteryben is együtt játszott, Sandler pedig elmondta, hogy barátja éppen olyan, mint ahogyan azt elképzeljük.

Jennifer Aniston köszönőbeszédében hangsúlyozta, hogy ez a díj mindig is nagyon fontos volt számára, hiszen nem a kritikusokért csinálják ezt a szakmát, nem is a családjukért, hanem a pénzért. A poén után persze Aniston leszögezte, hogy a közönségért élnek, az a legjobb, ha a nézők értékelik. Majd kitért a Jóbarátok című sorozatra, aminek rengeteget köszönhet.

Ha valamit mondanom kéne az ikon szóról, az az, hogy csak azért jár, mert egy ikonikus show részese lehetettem egy ikonikus stábbal és egy ikonikus frizurával. A Jóbarátok tényleg egy életre szóló ajándék volt, enélkül nem állnék most itt és az öt másik csodás színész, illetve a képernyő előtt ragadt nézők nélkül sem. Hittetek bennünk, és abban is, hogy olyan lehetetlenül nagy lakásokban éltünk.

Fotó: A Rachel-frizura 1995-ben. Kevin Mazur/WireImage

A People’s Choice gáláján nyert Pink, Gwen Stefani stílusikon lett, és több kategóriában is díjaztak filmeket és színészeket. A Bosszúállók: Végjáték több szobrot is besöpört, a legjobb vígjáték a Murder Mystery lett, Robert Downey Jr. a legjobb színész és Zendaya a legjobb színésznő. A nyertesek teljesen listáját ide kattintva olvashatja végig.

Kiemelt kép: Hulton Archive / Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik