Kultúra

Egy emberről az mondja el a legtöbbet, hogy milyen pornót néz

Három új sorozatot is bejelentett az RTL Klub kedden, melyekhez megérkeztek az előzetesek. Kalamár Tamás új produkciója, a 80 részes Bátrak földje 1865-ben játszódik és „két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen” – olvasható a csatorna közleménye. A sorozat első három epizódja az RTL Most+-on debütál majd, ezt követően pedig az RTL Klubon is bemutatásra kerül.

Az Apatigris című, 8 részes dramedy egy, a három lányát (Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli) egyedül nevelő apa (Scherer Péter) párkeresési mizériáját mutatja be.

A jövőre látható Mellékhatás a béranya program szól, a történet középpontjában pedig egy meddő család áll. A sorozatban feltűnik majd többek között Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra is. A sorozatot a Válótársak és A Tanár készítői, Kovács Dániel Richárd rendező és Herman Péter kreatív producer jegyzik.

(SorozatWiki)

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik