Kultúra

Kulka János felépülése sokat segít Sas Józsefnek

A humorista januárban, egy thaiföldi nyaraláson kapott stroke-ot, és a felépülése még hosszú ideig eltarthat. Sas József felesége most a Blikknek nyilatkozott az állapotáról, és elmondta, hogy mennyit segített számukra Kulka János gyógyulása.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy javuljon az állapota, de ez egy nagyon csúnya betegség. Kulka művész úr többször mesélt már arról, hogy ő min ment keresztül, hogyan gyógyult meg, hogyan küzdött. Nemrégiben is adott interjút egy lapnak, azt együtt elolvastuk Jóskával, nagyon tanulságos volt. Sok erőt adott nekünk, mert látjuk azt, hogy kellő kitartással és akarattal még ebből a csúnya betegségből is ki lehet jönni

– nyilatkozta Komjáti Zsuzsa, és hozzátette, hogy a gyógyulás sajnos nem olyan gyors, mint azt szeretnék. Több hónapnyi kórházi kezelés után térhettek haza, ahol tovább folytatódik a rehabilitáció.

Bár tudják, hogy Kulka jóval fiatalabb a humoristánál, de szeretnék, ha Sas József beszéde visszaállna a régi kerékvágásba. Felesége elmondta, hogy bár néha hezitál és keresi a szavakat, máskor verset szaval vagy énekel. Változó az állapota.

Kiemelt kép: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik