Kultúra

Eminem egy kiszivárgott felvételen utalhatott arra, hogy ő is megverte volna Rihannát

Egy 2009-es dalszöveg részlete szivároghatott ki, amin Eminem arról rappel, hogy Chris Brown pártján áll, ő is bevert volna egyet Rihannának – írja az Insider. Illetve ő a ribanc szót használta, de mindenki összekötötte az eseményeket Rihanna és Chris Brown erőszakos kapcsolatával

A lap azt írja (a részlet Redditen keringett, de a jogi következmények miatt senki nem linkeli), hogy eredetileg Eminem Relapse című albumához készült a felvétel, ami hónapokkal a Chris Brown-ügy után jött ki, mikor az énekest családi erőszakkal vádolták. A szám elmaradt, de évekkel később B.o.B. használta újra egy részét a rapperrel közösen készült számában, a Things Get Worse-ban.

A kiszivárgott hét másodperces rapet eltávolították a Redditről, de a beszélgetés még olvasható. A Thing Get Worse-ra szánt sor úgy szólt elvileg, hogy

persze, hogy Chris Brownnal vagyok, én is leütnék egy ribancot. (Of course I side with Chris Brown, I’d beat a bitch down too.)

A diss kimaradt, de a dal így sem finomkodik. Eminem odaszól Angelina Jolie-nak, Brad Pittnek,  Carmen Elektrának és Natasha Bedingfieldnek is. Sőt, anyja megöléséről is rappelt. Míg utóbbi csak a papíron történt meg, Chris Brown tényleg bántalmazta Rihannát 2009-ben, a zúzódásokkal teli arcáról készült fotó pedig kikerült a netre. Eminem és az énekesnő amúgy készítettek már közös számot.

Eminemen amúgy már a titkos szolgálat is rajta tartja a szemét, mivel állítólag a dalszövegeiben Ivanka Trump meggyilkolásán gondolkodik.

Kiemelt kép: Frederick M. Brown/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik