Kultúra

Novemberben indul Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Iván új sorozata

15 évvel a Jóban Rosszban premierje után, november 11-én indul a TV2 új napi magyar sorozata, írja a SorozatWiki. A csatorna szeptemberben jelentette be az argentin formátumon alapuló Mintaapák szereplőit. A sztori középpontjában négy szingli, gyerekeiket egyedül nevelő apuka áll, őket alakítja majd Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás, de feltűnik majd mellettük Kovács Patrícia és Stohl András is.

A karakterekről már azt is lehet tudni, hogy háromgyerekes exfocista, sármos ügyvéd, régi és új családja között vergődő elvált férj, megözvegyült állatorvos és szingli szuperapa is található lesz köztük. A SorozatWiki információi szerint a Mintaapák minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című sportrealityt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Új napi sorozatot készít a TV2! A Mintaapák főszerepében: Fenyő Iván, Klem Viktor,Szabó Kimmel Tamás és Mészáros Béla. 😉 Még több tartalom ➡️ tv2.hu/mintaapak #mintaapak #tv2

Mintaapák (@mintaapak) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2019, időpont: 5:50 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / mintaapak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik