Kultúra

Marsalkó Dávid: Hajlamos vagyok marcangolni a lelkemet

Marsalkó Dávid volt Kadarkai Endre új, a Blikk.hu-n látható műsorának vendége. A Halott Pénz frontembere többek között arról beszélt, hogyha nem lenne annyi teendője, depresszióba esne, és azt is elmondta, mit szólt Demjén Ferenc a Darabokra törted a szívem átdolgozásához.

Azt mondta, hogy igen-igen, hallotta, és hogy az éneket azt a fürdőszobában, a kádban vettük-e fel. Abból azt éreztem, hogy nem tudom ezt dekódolni pontosan, hogy mire gondol, de alapvetően, szerintem, ha nem tetszett volna neki, akkor annak adott volna hangot valamilyen formában, a többszöri személyes találkozók alkalmával. Én azt gondolom, hogy vagy semleges, vagy pozitív volt a véleménye, de nem gondolom, hogy ő az a típus, aki nagyon dicsérgetne bárkit vagy egy dala átdolgozását

– mondta.

Marsalkó arról is beszélt, hogy hajlamos a depresszióra, így mindig kell valamit csinálnia.

Olyan alkatú ember vagyok, hogy hajlamos vagyok marcangolni a lelkemet, meg van egy alapvető lelki adottságom, amivel együtt élek […] Az ember, amikor megszületik, valahogy össze lesz rakva, és ezt az élete során tudja kicsit pofozgatni, valamelyik oldalát kicsit felerősíteni, megerősíteni, tudja alakítani valamennyire az életét és kompenzálni bizonyos dolgokat, de azt gondolom, van egy alap lelki állapotunk, és nekem nagyon afelé hajlik, hogy én mindig hajlamos vagyok kicsit erre a vonalra elmenni, de ez arra is sarkallt mindig, hogy állandóan nagyon leterheltem magam és próbáltam rengeteget dolgozni, állandóan hajtani azokat a dolgokat, amiket szeretnék elérni és az segített nekem abban, hogy erről az oldalamról kicsit elfeledkezzek […] Folyamatosan próbálom fejleszteni a dolgaimat.

Kiemelt kép: Bodnár Boglárka / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik