Kultúra

Carlos Santana-koncert lesz Budapesten

Tavasszal a magyarok is élőben hallhatják a legendás gitárjátékát.

A tízszeres Grammy-díj, háromszoros latin Grammy-díj-nyertes rockikon, Carlos Santana a Miraculous 2020 elnevezésű világ körüli turnéja keretében Budapesten is fellép 2020. március 19-én a Budapest Arénában.

Santana a zenekarával ellátogat többek között Olasz- és Németországba, az Egyesült Királyságba, Skandináviába és még tucatnyi helyre, hogy eljátssza ötvenéves karrierje leghíresebb dalait, beleértve a rajongói kedvenceket Woodstocktól a Supernatural-albumon át, egészen a mai napig. A turné a világhírű gitáros karrierjének két nagyon fontos mérföldkövére épít: a többszörös Grammy-nyertes Supernatural huszadik, valamint mesterműve, az Abraxas ötvenedik évfordulója kapcsán mutatja be, hogy miért is tudott Santana a hatvanas évek óta minden évtizedben legalább egy top tízes sikert felmutatni.

A Miraculous 2020 turné budapesti koncertjére jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetők október 30-án 10 órától. A teljes körű jegyértékesítés pedig november 4-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A turné állomásaira limitált számban VIP-csomagok is elérhetők, további részletek a  www.santana.com oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik