Kultúra

Elton John cikinek tartja Madonnát, amiért nekiment Lady Gagának

Elton John októberben megjelent önéletrajzi könyvében beszélt többek között Madonnával való ellentétükről, hogy szerinte nagyon kellemetlen és nem túl szép, hogy az énekesnő plágiumot kiáltott Lady Gagánál.

Régebben kiröhögtem, amiért tátog a színpadon, de a probléma igazából akkor kezdődött, amikor Madonna lerohanta Gagát egy amerikai műsorban.

– utalt arra, hogy Madonna szerint Lady Gaga Born This Way című száma túlságosan hasonlít az ő 1989-es Express Yourselfjére.

Értem, hogy a Gaga Born This Way című dala tényleg az Express Youselfre hajaz, azt viszont nem értem, hogy miért áll ehhez ennyire kellemetlenül és rosszul, ahelyett, hogy bóknak venné. Pláne, hogy a nők szószólójának tekinti magát

– idézte az NME a könyvet.

Elton John szerint ez nem oké, főleg nem egy fiatal előadóval szemben, aki akkor bontakozott ki, mikor Madonna már rég sztár volt. A cikk azt is felidézte, mikor John vásári sztrippernek titulálta Madonnát. Belátja, hogy elég durva dolgokat jelentett ki egy ausztrál show-ban, de jól ismerte a riportert, és a szünetekben, mint barátjának mesélte el a véleményét. A részletet ennek ellenére leadták, a barátságot meg Elton John is átértékelte. Utólag úgy látja, nem kellett volna ilyeneket mondania, és elnézést kért.

Kiemelt kép: Lady Gaga és Madonna 2009-ben. Dimitrios Kambouris / Getty Images 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik