Kultúra

Milyen jó világ van, a szív kiderült, mint az ég

Odett új klipjében egy párkapcsolatot járunk körbe, a Rózsa című dalhoz készült, díjnyertes rendezők jegyezte videó a 24.hu-n látható először.

Polgár Odett idei egyetlen klubkoncertjén, november 22-én mutatja be a kislemezdalt az Akváriumban, a bulit pedig egy jótékonysági ruhavásár előzi majd meg, amelyen Odett mellett többek közt Lábas Viki, Schoblocher Barbara, Pásztor Anna, Vitáris Iván és Járai Márk ruháiból is válogathat majd a közönség. A különleges, egyedi viseletekhez nagyon olcsón lehet majd hozzájutni, a bevétel teljes egészét pedig a nulla hulladék életszemléletét képviselő Humusz Szövetségnek ajánlották fel.

A Rózsa c. dal már több mint egy éve motoszkált az énekesnő fejében, és rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt időszakban:

Először azt gondoltuk, hogy ez egy nagyon minimalista, egy szál gitáros szám lesz, aztán a tapsok, a csettintések, a gitártesten dobolás, vagyis a dal lüktetése vitté tovább a munkálatokat.

Odett és zenei producere, Toldi Miklós hosszabb időszakon át dolgozott a dalon, és ők a videoklip főszereplői is. A klipet Karsai Kata és Erdész Tamás jegyzi, akiknek a munkáját a 4. Magyar Klipszemlén is díjazták.

„A koreográfia egy párkapcsolatot szimbolizál. Megfogtuk egyes részeit, mozaikszerűen szétszórtuk a klipben, majd a végén vágatlanul, egyben is megmutattuk, ezzel is azt sugallva, hogy nehéz kívülről látni a saját történetünket, elveszünk a részletekben, így újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat. Majd maradunk, mert szeretünk” – mondták el a klip készítői.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik