Kultúra

Annyira szereti a Szomszédokat, hogy magára tetováltatta a gazdagréti lakótelepet

Gábor 31 éves, öt éve külföldön él, ám elég ránézni a lábára, és mindjárt egyértelművé válik, melyik ország szülötte.

Bőrét ugyanis egy egészen különleges tetoválás díszíti, amely egy méretes panelházat ábrázol, a tövében Szomszédok felirattal.

Az első magyar, 1987-től 1999-ig vetített szappanoperának a mai napig hatalmas rajongótábora van. Létezik például olyan, több mint nyolcezer főt számláló, rendkívül aktív Facebook-csoport, amelynek tagjai nap mint nap fáradhatatlanul idézgetik a sorozat dialógusait, érdekességeket osztanak meg a színészeiről, sokan pedig hihetetlen rekordokról beszámolva arról vallanak, hogy hányszor nézték már végig a gazdagréti panellakók kalandjait.

Gábor is azt mondja, nincs olyan, hogy ne tudja újra és újra megnézni a sorozatot. „A Szomszédok örök kedvenc marad, nagyjából minden nap nézem” – árulta el érdeklődésünkre.

Így aztán nem meglepő, hogy tetoválását is a Szomszédok iránti rajongás motiválta. „Tavaly novemberben készült el, pár hónapos ötletelés után született meg a kész alkotás. Szerettem volna egyedi módját választani annak a kifejezésére, hogy mennyire kedvelem a sorozatot” – tudtuk meg Gábortól.

A Szomszédok hét legjobb mellékszereplője
Nekik ugyan nem jutott az epizódok végén elmondott legendás szentenciákból, sokszor mégis ők adták a harmincéves sorozat sava-borsát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik