Kultúra

Pataky Attila szerint előző életében ő volt gyerekei fia

Pataky Attila a Story magazinban mesélt arról, milyen szoros a kapcsolata két fiával, Acsával és Gergővel.

Tudom, nem véletlenül választottak engem a leszületésükkor. Lehet, hogy annak idején, a korábbi életeinkben én voltam az ő gyerekük. Egy lélekcsalád sokkal nagyobb, mint egy átlagos földi, és az újabb életek során gyakran megfordulnak a szerepek. Még az is lehet, hogy Acsa volt az apám tizenöt élettel ezelőtt

– mondta.

Pataky szerint a zene szeretete és a természetfeletti jelenségek iránti nyitottság egyaránt közös hármójukban, és ha vannak is néha nézeteltéréseik, akkor is azt keresik, mit tanulhatnak egymástól.

Gergővel erősen érdeklődünk a láthatatlan jelenségek iránt is. A tudósok bebizonyították, hogy a szemünkkel csak egy bizonyos részét fogjuk fel a valóságnak. Amikor azt kérdezik tőlem, láttam-e már szellemet, legtöbbször visszakérdezek: Miért, te láttál már áramot? Én nem, pedig állítólag létezik.

Azért az elég merész dolog Patakytól, hogy az ufók és az áram létezése között egyenlőséget tesz, mi azért másokat óva intenénk erre. Viszont meglepődünk, hogy még mindig tud az eddigieknél hihetetlenebb dolgokat mondani.

Kép: Story magazin

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik