Kultúra

Bencze Ilona: Az adja a békémet, hogy helyrerakom a múltamat

Bencze Ilona a BEST magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, milyen pozitívumai vannak az egyedüllétnek és hogy mit szalasztott el lánya neveléséből.

Életem nagy felismerései, fordulópontjai, döntései olyan időszakokhoz kötődnek, amikor sokat voltam egyedül, volt időm befelé fordulni. Olyankor tudtam gondolkodni, összegezni

– nyilatkozta a színésznő a lapnak, aki szerint az elvesztegetett időt nem helyettesítheti semmi, mert pótolni nem lehet, csak másképp gondolkodni róla.

Éppen ezért éli meg új lehetőségként azt, amikor unokájával lehet, mert lányával nem tudott eleget foglalkozni gyermekkorában, amit a mai napig bán.

A lányommal sokat beszélgettünk erről. Tudja, hogy nem tehetettem mást, mint hogy dolgozzak, de sokszor nagyon rossz volt neki

– mondta, majd hozzátette, nem nem keres kifogást a döntéseire, de ma már ezekkel együtt fogadja el magát.

Az adja a békémet, hogy helyre rakom a múltamat […] Ma már úgy hiszem, hogy mindennél többet ér, hogy együtt lehessünk. Egy bizonyos kor után érezzük, hogy a kevés maradékot be kell osztani, és olyan dolgokra fordítani, ami magunknak és másoknak is örömet okoz. Élni végre.

Kép: BEST magazin

Kiemelt kép: Komka Péter / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik