Kultúra

Majkának muszáj odafigyelnie magára a szívbetegsége miatt

A Hot! írt hosszabban Majkáról és a családjáról, hogy mi a titkuk, hogy Majoros Hajnalkával már tíz éve ennyire jól megvannak. A kapcsolatuk mellett arról is beszéltek, hogy abszolút el tudják képzelni, hogy egyszer Amerikában kezdjenek új életet. A rapper régóta pókerezik és szakkommentárkodik, rendszeresen visszajárnak.

A lap arról is megemlékezett, hogy Majka évek óta szívritmuszavarral küzd. 2001 óta tartják számon szívbetegként, és már csak azért is muszáj odafigyelnie az egészségére, illetve a kontrollra, mivel apai ágon előfordult szívinfarktus. A diagnózis után a rapper nagyon megijedt.

Az első öt évem telt rettegéssel, azzal, hogy elkapják a szívritmuszavaromat. EKG-kra jártam, Holter-készüléket használtam, mire rájöttem, hogy kamrai vagy pitvari fibrillációról van szó. Az az öt rettegésben telt, mert sajnos édesapám negyvenöt esztendős volt, amikor elhunyt szívinfarktusban. A halála után fél évvel kezdődtek nálam is a gondok. Hajlamos vagyok túllihegni ezeket a dolgokat. Ha egy picit köhögök, akkor nagyon vallószínű, hogy húsz percen belül tüdőrákkal diagnosztizálom magamat

– nyilatkozta Majka, és hozzátette, hogy felesége nem engedi, hogy elhagyja magát.

Kiemelt kép: Neményi Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik