Kultúra

Kovács Patrícia: Nem tudom megérteni, amikor jön a gyerek, ezért a kutya megy

Újabb részéhez érkezett a Spektrum Home-on futó NŐComment! második évada, a vasárnapi adásban többi közt az állattartásról is szó esik.

Ha jól tudom rólad, te nagy kutyarajongó vagy

– kezdi az adást Ábel Anita, a kijelentés címzettje pedig Kovács Patrícia volt, akiről megtudhattuk, mindig is két kutyája volt otthon, hogy tudjanak egymással játszani. A színésznőnek van egy kislánya, a műsorvezető pedig arra volt kíváncsi, hogy akár elgondolkodott-e azon, hogy az ebnek mennie kell az újszülött miatt, mert bizony sokan elajándékozzák vagy ami még rosszabb, menhelyre viszik vagy kidobják az állatokat, ha kiderül, új családtag érkezik.

Én ezt egyáltalán nem tudom megérteni. Nem akarok ítélkezni senki felett, de ez egy nagyon rossz döntés. Mert az, hogy az én gyerekem kutyával nő fel, annyi mindent ad neki, hogy az elképzelhetetlen. Eleve megérkezik a világba és nem ő van egyedül, ez sokat számít

– mondta Kovács Patrícia, majd hozzátette: a kórházból már küldte haza a textilpelenkákat a kutyáknak szagolásra, hogy amikor hazaérkeznek, akkor már ne legyen idegen a gyerek. Ábel Anita elmesélte a saját történetét is: ő is küldött haza pelenkát, majd amikor hazaértek, és az állatorvos javaslatára letették az előszobában a földre, Jancsa, a golden retriever élből kikerülte és nem értette, mit keres ott a gyerek és olyan fejet vágott, mint aki azt kéri, vigyék vissza oda, ahonnan hozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik