Kultúra

Demi Moore-t 15 évesen megerőszakolták

Demi Moore Inside Out című önéletrajzi kötetét reklámozta a Good Morning America című műsorban, ahol elmondta, hogy 15 évesen megerőszakolták. A sokkoló a történetben az, hogy a színésznő édesanyja tudott a dologról, sőt, Moore megerőszakolója 500 dollárt fizetett neki mindezért.

Nemi erőszak volt. És egy borzasztó árulás, ami a férfi leplezett le azzal a kegyetlen kérdéssel, hogy milyen érzés kurválkodni az anyád 500 dollárán

– írta könyvében az esetről.

Moore 1998-ban meghalt édesanyja alkoholista volt, aki, a színésznő elmondása szerint, tinikorában bárokba vitte, hogy a férfiak felfigyeljenek rá.

Arra a kérdésre, hogy hitt-e a férfinek, Demi a következőt válaszolta:

Azt hiszem, a lelkem mélyén nem. Nem hiszem, hogy egyértelmű tranzakció volt. De mégis megadta a hozzámférést, és bántódásnak tett ki.

A színésznő emellett arról is ír könyvében, hogy édesanyja többször is öngyilkossági kísérletet követett el, és előfordult, hogy 12 évesen ő akadályozta meg abban, hogy meghaljon.

Emlékszem, hogy a kis, gyerek kezeimmel próbáltam kihalászni a tablettákat az anyám szájából, amiket le akart nyelni.

Moore a Good Morning Americában elmondta, hogy ez az eset többször megismétlődött, mellyel egyértelműen véget ért gyerekkora.

(Guardian)

Kiemelt kép: ANGELA WEISS / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik