Pestre kitehetjük a megtelt táblát, Budára kell menni reggelizni

A Filéző adásában ezúttal a brunch-kultúrát beszéljük ki az egyik népszerű budapesti reggeliző tulajdonosával, Dékány Bélával. A Törökméz nemcsak az étlap miatt érdekes, hanem mert Budán nyílt évekkel ezelőtt. Főleg magyarok járnak ide, és állnak akár sorba szombatonként. A környék felfutását és a legjobb budapesti brunch-lelőhelyeket mind érintettük a beszélgetésben, és azt is, hogyan vág bele valaki egy ilyen üzletbe vendéglátós tapasztalat nélkül.
Hlatky-Schlichter Hubert a magyar gasztróról, a fejlődésről és a sóher milliárdosokról
Korán rájött, hogy neki még sok köze lesz a vendéglátáshoz. Azóta szerzett egy Michelin-csillagot, meghatározó helyeket nyitott, és küzd a turistacsapdák ellen.

Kiemelt kép: Csanádi Márton / 24.hu