Kultúra

Villám Géza nem savazza tovább a politikusokat

Február 25-től, hetente állította pellengérre Villám Géza a közéleti és politikai szereplőket műsorában. A SorozatWiki azt írja, hogy a Comedy Centralon három hónapig futó Heti dörgés Villám Gézával azonban nem folytatódik ősztől. A hírt Szabó Gál András műsorvezető, vagyis Villám Géza jelentette be Facebook oldalán.

Szabó Gál közleményében azzal indokolta a műsor megszűnését, hogy több gyártási kérdésben sem értett egyet a Comedy Central vezetőségével.

A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna. A jó hír viszont, hogy hamarosan jön új sorozatom, „A túlélés csodálatos világa”, amiben Bear Gryllst nagyon durván lenyomom és már a vérnyomásomtól sem kap infarktust többé a kardiológusom

– írta.

A SorozatWiki információi szerint a Comedy Centralt is üzemeltető Viacom nem volt elégedett a heti Dörgés Villám Gézával eredményeivel, ezért döntöttek úgy hogy nem folytatják a műsort. A lap a hírrel kapcsolatban megkereste a Viacomot, ahol megerősítették a produkció megszűnését.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik